Plase antiinsecte plisse | plase tip rulou

Plase antiinsecte plisse

Tine tantarii la distanta solutie moderna 
impotriva insectelor

Renunta la spray-urile impotriva insectelor. Alege plasele plisse si in casa va intra doar aerul curat! Pregateste-te pentru anotimpul cald.

plase antiinsecte plisse
PLATE TIP RULOU

Plase antiinsecte tip rulou. Design modern pentru saptiul tau.

Alege plasele antiinsecte rulou si tine la distanta insectele. Venim gratuit la masuratori! Contacteaza acum un consultant 0712.459.259.

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

POTI VENI SA NE VIZITEZI LA FABRICA. PRODUCATOR TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN SAU TRIPAN, STICLA SECURIZATA DIN ANUL 2005.

Termopan-Rehau.ro – Producator tamplarie pvc, aluminiu cu geam termopan-tripan, plase antiinsecte, suntem prezenti pe piata din anul 2005 finalizand proiecte importante in Bucuresti si in tara. Capacitate de productie de pana la 200 de ferestre pe zi, fabrica in Bucuresti, sector 5. Colaboram cu marci premium precum Rehau, Gealan, Salamander, Profilco, Cortizo, Alumil. Daca doresti fereste si usi din termopan trmite-ne o cotatie. De asemenea putem  trimite gratuit un colsultant pentru masuratori. Montaj rapid, de calitate, garantie 5 ani. Vezi produsele noastre din categoria termopan.

Lucrari executate

Termopane, Sticla securizata, galfuri, plase antiinsecte totul la termopan-rehau.ro | Comanda acum produse de calitate, beneficiaza de montaj rapid si garantie. Firma infiintata in anul 2005, ducem la capat cu succes orice proiect. Plase antiinsecte tip plisse sau rulou, solutie moderna pentru proiectul tau. Tine insectele si praful la distanta. Usor de manevrat si optimizate pentru spatiul tau.